Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

En gammal kökssoffa

En gammal kökssoffa

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa

Hej!

Nu har kökssoffan fått en trevligare plats. Jag tycker den är så fin och nu har den stått i hallen och bara varit i vägen, var nästan sugen på att bränna upp den haha.. Nu får den en chans till iallafall, min man vill så gärna ha den i köket men jag tycker vårat kök är lite litet och med en kökssoffa där så blir det bara klumpigt.

Vi hittade denna i min mans farmors ladugård för säkert 10 år sedan, färgen hade släppt och vi tänkte måla om den. Vi började med att grovskrapa den men sen tyckte vi den blev rätt charmig! Tänkte att vi målar den sen istället, när vi blivit less, men den dagen har inte kommit än iallafall!

Gillar ni den?

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa.vintage

viktoria.holmgren.lovely.life.trasoffa

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa.hall

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa.gra.hall

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny