IMG_4884

En gammal kökssoffa

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa

Hej!

Nu har kökssoffan fått en trevligare plats. Jag tycker den är så fin och nu har den stått i hallen och bara varit i vägen, var nästan sugen på att bränna upp den haha.. Nu får den en chans till iallafall, min man vill så gärna ha den i köket men jag tycker vårat kök är lite litet och med en kökssoffa där så blir det bara klumpigt.

Vi hittade denna i min mans farmors ladugård för säkert 10 år sedan, färgen hade släppt och vi tänkte måla om den. Vi började med att grovskrapa den men sen tyckte vi den blev rätt charmig! Tänkte att vi målar den sen istället, när vi blivit less, men den dagen har inte kommit än iallafall!

Gillar ni den?

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa.vintage

viktoria.holmgren.lovely.life.trasoffa

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa.hall

viktoria.holmgren.lovely.life.kokssoffa.gra.hall

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny