IMG_4839

En kreativ moodboard

viktoria.holmgren.lovely.life.tavellist.arbetsplats

Hej!

Igår var en mysig dag, först lite shopping och så har jag hämtat ut en ny telefon då min förra kraschade. Sen ett besök hos frissan (ja jag ska försöka få en bild på det!) och sen bar det av på IKEA för ett influencerevent. Så himla trevligt tycker jag, att få träffa flera andra kreatörer och inredare från området och prata en massa! Vi bjöds på mat och så fick vi måla krukor, jag pratade visst för mycket tror jag för jag hann då aldrig måla en kruka.

Jag fotade min lilla vägg här om dagen, tänkte jag skulle visa er. Jag har ju ingen fancy skrivbordsplats, dels för att jag inte har någon plats för det just nu, även om jag fantiserar om att få inreda en sån inspirerande hörna. Men jag tycker faktiskt mest om att sitta i soffan med datorn i knät eller vid vårt stora matbord i vardagsrummet, där jag kan titta ut genom fönstret och ha all yta att breda ut mina papper och projekt på. Däremot har jag en väggsnutt som är rätt meningslös, en passage mellan sovrummen in till hallen och köket. Där satte jag upp tavellister för ganska länge sedan, som jag målade i samma färg som väggen. Jag började med att ställa dit tavlor och grejer men det blev snabbt en avställningsyta för mina kontorsgrejer och annat fint som jag ville ha framme. Sen blev det lixom som en moodboard där jag satte upp saker jag gillade, färger, material osv. Den har en förmåga att fyllas mer lite väl mycket så den behöver rensas ibland och det är precis vad jag gjort nu. Och då passade jag förstås på att ta lite bilder. Jag tycker det är rätt fint ändå och på något vis knyter den ihop vårt hus med alla material och färger!

viktoria.holmgren.lovely.life.tavellist.kontor

viktoria.holmgren.lovely.life.tavellist.moodboard

viktoria.holmgren.lovely.life.tavellist.inspiration

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.