Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Hej svampskogen!

Hej svampskogen!

viktoria.holmgren.lovely.life.julie.by.heritage

Sommaren bjöd på härliga dagar men hösten har också varit rätt generös! I helgen följde Wilhelm med pappa på älgjakt och jag och Julie tog en utflykt och plockade svamp. Hon har även fått lite höstnytt i garderoben från det svenska märket By Heritage! Ett av mina favoritmärken då kläderna är både fina och sköna.

Vi packade med oss min mormors gamla svampkorg och en svampkniv och cyklade iväg till en gammal grusväg tillsammans med några vänner. Vi hann bara parkera cyklarna så hade vi hittat massor av karljohansvamp, vilken lycka! Det var dock det enda vi hittade den dagen så vi är glada att det växte så många på ett och samma ställe. Nu längtar jag tills nästa fina höstdag så vi kan fortsätta jakten på svamp! Jag är verkligen ingen skogsmänniska, gillar inte promenader eller skog om jag ska vara ärlig haha, men får jag ett bra syfte (typ leta svamp) så är det ju supermysigt! Så länge björnarna håller sig borta iallafall!

viktoria.holmgren.lovely.life.flatat.har

viktoria.holmgren.lovely.life.skogen.julie

viktoria.holmgren.lovely.life.karljohan.svamp

viktoria.holmgren.lovely.life.by.heritage.bro

viktoria.holmgren.lovely.life.gammal.svampkorg

viktoria.holmgren.lovely.life.kompisar.barn.skog

viktoria.holmgren.lovely.life.plockat.svamp

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

7
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

7
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

7
Läs mer »
Stäng meny