Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

Hej svampskogen!

Hej svampskogen!

viktoria.holmgren.lovely.life.julie.by.heritage

Sommaren bjöd på härliga dagar men hösten har också varit rätt generös! I helgen följde Wilhelm med pappa på älgjakt och jag och Julie tog en utflykt och plockade svamp. Hon har även fått lite höstnytt i garderoben från det svenska märket By Heritage! Ett av mina favoritmärken då kläderna är både fina och sköna.

Vi packade med oss min mormors gamla svampkorg och en svampkniv och cyklade iväg till en gammal grusväg tillsammans med några vänner. Vi hann bara parkera cyklarna så hade vi hittat massor av karljohansvamp, vilken lycka! Det var dock det enda vi hittade den dagen så vi är glada att det växte så många på ett och samma ställe. Nu längtar jag tills nästa fina höstdag så vi kan fortsätta jakten på svamp! Jag är verkligen ingen skogsmänniska, gillar inte promenader eller skog om jag ska vara ärlig haha, men får jag ett bra syfte (typ leta svamp) så är det ju supermysigt! Så länge björnarna håller sig borta iallafall!

viktoria.holmgren.lovely.life.flatat.har

viktoria.holmgren.lovely.life.skogen.julie

viktoria.holmgren.lovely.life.karljohan.svamp

viktoria.holmgren.lovely.life.by.heritage.bro

viktoria.holmgren.lovely.life.gammal.svampkorg

viktoria.holmgren.lovely.life.kompisar.barn.skog

viktoria.holmgren.lovely.life.plockat.svamp

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny