Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Hortensia och ny frisyr

Hortensia och ny frisyr

viktoria.holmgren.lovely.life.sovrum.kaffe

viktoria.holmgren.lovely.life.hortensia.fredagsbukett

Godmorgon!

Puh, vilken valvaka och än är den inte över. Snacka om att röra till det lite extra med allianser hit och dit och hur de själva kan välja att göra om det hela till sin egen fördel. Man blir lite matt.
På tal om matt, jag är så sjukt trött! Förstår inte var det kommer ifrån. Energin bara försvann och inspirationen dalar… Börjar denna dagen med kaffe och nyhetsmorgon med datorn i knät och hoppas att det ordnar upp sig. Bokade tid hos frissan förra veckan och bytte hårfärg, köpte hem en fredagsbukett och hoppades man skulle få lite energi på köpet iallafall, visst bidrog det till glädje men jag är ändå så trött! Hoppas det vänder!!

Jag tänkte visa er frisyren som utlovat iallafall, den blev bra! Jag går alltid till Attityd Exclusives i Umeå, min frisör heter Matilda och hon är så himla duktig. Jag är alltid lika förvirrad när jag kommer dit, vet inte alls vad jag vill göra men hon har alltid någon bra idé och än så länge har jag bara blivit positivt överraskad. Har dessutom förälskat mig i märket Fanola också, deras schampo och balsam vill jag inte vara utan längre. Håret blir som nytt!

Och buketten.. Åh, älskade hortensia!

Dags att fylla på kaffet och sätta igång och svara på mail! Ha en härlig måndag!

viktoria.holmgren.lovely.life.fredagsbukett.attityd.exclusives

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny