IMG_5161

Hortensia och ny frisyr

viktoria.holmgren.lovely.life.sovrum.kaffe

viktoria.holmgren.lovely.life.hortensia.fredagsbukett

Godmorgon!

Puh, vilken valvaka och än är den inte över. Snacka om att röra till det lite extra med allianser hit och dit och hur de själva kan välja att göra om det hela till sin egen fördel. Man blir lite matt.
På tal om matt, jag är så sjukt trött! Förstår inte var det kommer ifrån. Energin bara försvann och inspirationen dalar… Börjar denna dagen med kaffe och nyhetsmorgon med datorn i knät och hoppas att det ordnar upp sig. Bokade tid hos frissan förra veckan och bytte hårfärg, köpte hem en fredagsbukett och hoppades man skulle få lite energi på köpet iallafall, visst bidrog det till glädje men jag är ändå så trött! Hoppas det vänder!!

Jag tänkte visa er frisyren som utlovat iallafall, den blev bra! Jag går alltid till Attityd Exclusives i Umeå, min frisör heter Matilda och hon är så himla duktig. Jag är alltid lika förvirrad när jag kommer dit, vet inte alls vad jag vill göra men hon har alltid någon bra idé och än så länge har jag bara blivit positivt överraskad. Har dessutom förälskat mig i märket Fanola också, deras schampo och balsam vill jag inte vara utan längre. Håret blir som nytt!

Och buketten.. Åh, älskade hortensia!

Dags att fylla på kaffet och sätta igång och svara på mail! Ha en härlig måndag!

viktoria.holmgren.lovely.life.fredagsbukett.attityd.exclusives

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny