Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Enkel och god vit chokladkladdkaka

Enkel och god vit chokladkladdkaka

viktoria.holmgren.lovely.life.vit.choklad.kladdkaka

Hej!

Jag är inte så superintresserad av att baka om jag ska vara ärlig, tycker det är supergott förstås men det blir sällan uppätet och det blir lixom inte värt att stå och svära i köket haha.. Jag gillar enkla och snabba recept på något man vet är gott och igår bakade jag en sån kaka. Vit chokladkladdkaka, vad kan gå fel lixom? Den blev supergod och jag tänkte dela med mig av receptet!

2 ägg
2 dl socker
100g smör
100g vit choklad
2,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker

Vispa ihop ägg och socker. Smält smöret i en kastrull och rör ner chokladen, häll sedan ner i äggsmeten. Rör försiktigt ner mjöl och vaniljsockrer och häll sedan upp i en smord form. In i ugnen på 175 grader 15 för en kladdig kaka, max 20 min. Klart! Låt svalna, pudra med florsocker och servera med syrliga bär och grädde!

viktoria.holmgren.lovely.life.kladdkaka.recept

viktoria.holmgren.lovely.life.recept.vit.kladdkaka viktoria.holmgren.lovely.life.godaste.kladdkakan

viktoria.holmgren.lovely.life.vit.chokladkladdkaka.enkelt.recept

viktoria.holmgren.lovely.life.snabb.kaka

3

Detta inlägg har en kommentar

  1. Lägg av vad gott! Tusen tack för tips. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

3
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

3
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

3
Läs mer »
Stäng meny