IMG_5896

Fredagsbuketten

viktoria.holmgren.lovely.life.hortensia

viktoria.holmgren.lovely.life.fredagsbukett

Hej på er!
Då var det snart helg igen då. Jag har ägnat hela förmiddagen åt teknik som strular, vi har varit utan internet och så strular båda telefonerna, inklusive den nya. Den går tydligen bara att prata med via högtalartelefon just nu… Puuuh, jag har varit så arg denna morgon, teknik ska väl ändå bara fungera kan man tycka… Blä för det. Jaja.

I veckan har jag varit mer eller mindre ensamstående, min man har jobbat över varenda kväll och jag känner att det tagit på krafterna! Jag tänkte ägna denna dagen till lite bloggande medans jag kan ligga i soffan och klia Sixten på magen. Nu funkar äntligen internet iallafall och jag har massor av bilder som ligger och väntar på att bli till fina blogginlägg.

Fredagsbuketten ordnade jag redan igår, nu återstår lite städ innan den riktiga fredagsfeelingen kommer antar jag. Ikväll står tapas på menyn och jag har handlat hem massor av lufttorkat, ostar, oliver och massa annat. Har längtat hela veckan, min man kommer dessutom hem i tid dag!

Ha en underbar helg nu! Kram till er! Och glöm inte att trycka på hjärtat ifall ni tycker om mina inlägg!

viktoria.holmgren.lovely.life.fredagsbuketten.hortensia.interflora

12

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vet precis hur det känns att va ensamstående , min jobbar galet mycket just nu. Mem lite fredagsblomster blir man genast lite gladare 🤩 kramar ha en fin helg!

    1. haha ja det är verkligen så! Tack snälla du!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny