Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

En höstig picknick

En höstig picknick

viktoria.holmgren.lovely.life.byheritage

Hej!

Det bästa jag vet är en fin ledig dag med barnen. Denna dagen var Wilhelm med sin pappa och jag och Julie bestämde oss för att alla picknickar inte behöver ta slut bara för att sommaren gjorde det. Vi packade fika i den söta ryggsäcken från Numero 74 och Julie valde sina kläder själv. Kul, för de blev himla fotovänliga så jag tog med kameran! Kläderna är från By Heritage och skorna från Petit Nord. Hon ville gå till den där bron jag brukar fota dem vid, det är en så vacker plats och bara en liten bit bort satte vi oss ner och fikade. Vi pratade lite om djuren som bodde i skogen men hon blev lite rädd då vi pratade om rävar så hon satt i mitt knä resten av tiden haha..

viktoria.holmgren.lovely.life.promenad

viktoria.holmgren.lovely.life.svenska.barnklader

viktoria.holmgren.lovely.life.julie.bron

viktoria.holmgren.lovely.life.petit.nord.barnskor.numero74

viktoria.holmgren.lovely.life.picknick.i.skogen

viktoria.holmgren.lovely.life.julie.i.skogen.byheritage

viktoria.holmgren.lovely.life.numero74.bron

12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny