Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Hejdå nikotingult!

Hejdå nikotingult!

viktoria.holmgren.lovely.life.kok.styling

Hej!

Nu äntligen är det dags att få ordning på köket. Här är sista bilderna på det vita köket, eller gula rättaresagt. Nikotingult. Eller offwhite om man föredrar det. haha! Det är så jobbigt med offwhite när det möter kritvitt, som vårt tak och alla lister, det framstår plötsligt som gult och det har stört mig alldeles för länge! I veckan plockade vi ner alla luckor och lådfronter och körde dem till lackeringsfirman. Just nu är köket ingen fröjd för ögat men jag ska måla täckskivor och stommar och sen passa på att städa ur skåpen!

Jag har försökt jaga någon firma i Umeå som kan klä in vår bänkskiva med microcement, men det verkar inte finnas någon i trakterna som gör det ännu. Jag fick tag i agenturen för Topciment i Sverige iallafall och de jobbar på det så förhoppningsvis kan fenomenet sprida sig till Umeå snart också! Våran bänkskiva är trist men praktisk, underlimmad ho och allt så det känns onödigt att byta ut den även om jag skulle vilja sätta in något som är lite vackrare. Ja, vi får vänta och hålla tummarna helt enkelt!

viktoria.holmgren.lovely.life.old.ikea.kitchen

viktoria.holmgren.lovely.life.edblad.koppar

viktoria.holmgren.lovely.life.kokso.trabord

viktoria.holmgren.lovely.life.hortensia.spruzzi.interflora

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

10
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

10
Läs mer »
Stäng meny