Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Trattkantarelltoast

Trattkantarelltoast

viktoria.holmgren.lovely.life.trattkantarelltoast

Hej!
Ja vad säger man, är inte svampen det bästa med hösten? Jag riktigt njuter av att vara ute i skogen just nu. Jag har faktiskt aldrig plockat trattkantareller förut, jag hade ingen aning hur man skulle hitta dem och de flesta är ju ganska rädda om sina svampställen så det är inte direkt någon som vill visa haha…

Igår innan vi skulle på kalas drog vi en snabbsväng ut i skogen då mannen för en gångs skull kom hem tidigt från jakten. Kanske att han visste ett ställe och gissa vad lycklig jag blev! Det fanns ju massor! Och vilken himla rolig svamp att plocka! Man kan se hatten på några, gräver sig ner under mossa och där kryllar det. Innan vi var klara så var vi sena till kalaset men hade flera liter svamp med oss hem.

Så igår kväll fick vi den bästa middagen, något mätta från kalaset så det var alldeles lämpligt med kantarelltoast.

Jag steker alltid brödet i smör, sen på med flingsalt innan man lägger på det man nu vill ha där. SÅ gott både till skagen, lax eller svamp. Har ni inte testat det så måste ni, det blir så himla gott! Svampen steker jag alltid försiktigt med smör och lite gul lök, salt och peppar.

Jag var lite ivrig på att plocka mer nu när man ändå är igång, insåg dock att det var föräldramöte ikväll. Typiskt… Ingen brådska dock, dessa trattkantareller kan man plocka fast det börjat är frost!

viktoria.holmgren.lovely.life.smorstekta.trattkantareller

viktoria.holmgren.lovely.life.smorstekt.toast

viktoria.holmgren.lovely.life.kantarell.toast

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

6
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

6
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

6
Läs mer »
Stäng meny