IMG_6161

Ett smutsrosa barnrum

viktoria.holmgren.lovely.life.kladskap.kalkfarg

Hej!

Förra veckan var jag in på Colorama i Umeå, jag skulle köpa penslar bland annat för att måla köket. Där jobbar världens trevligaste tjej Julia som var så lycklig för att de precis fått nyaste färgkartan från Jotun. Hon ville förstås visa den och jag föll som en fura för färgen Rustic Pink som dessutom kunde brytas med kalkfärgen. Ja vad gör man.

Så i fredags gick jag lös i Julies rum. Färgen är så magisk när den torkar, man får först en bild av färgen när man målar och sen ändrar den karaktär helt under torktiden.

viktoria.holmgren.lovely.life.rustic.pink.jotun

Jag insåg när färgen torkat att nästan är identisk med sänghimmeln från Numero 74, den färgen heter puder och är helt perfekt smutsig rosa. Julie har alltid önskat sig rosa väggar, hon föredrar nog knallrosa men var ändå rätt nöjd med kompromissen! Det tar dock emot att möblera, har styrt undan ett av skåpen tills vidare, färgen är så vacker att man inte vill ställa något i vägen!

Nu är det väl bara att invänta nya kollektionen från Mrs Mighetto som släpps här i dagarna, sen får jag fortsätta att göra fint!

viktoria.holmgren.lovely.life.jotun.kalk.rustic.pink

viktoria.holmgren.lovely.life.julies.rum.smutsrosa.vaggar

viktoria.holmgren.lovely.life.kofta.kaninkrok.julies.rum

15

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Alltså.. det blev ju så himla fint!! Ser nästan overkligt ut 😍

    1. Ja det blev så fint!!

  2. Alltså wow så fint och vilken lycka att ha hittat detta inlägget när det är den sänghimmeln vi har här hemma! Jag har suktat efter att få prova måla med kalkfärg och nu måste jag prova detta! Jag har lite frågor 😍 målade du hela rummet eller bara någon vägg? Vilken färg har du i så fall på resten av rummet? Blev det annars mustigt med hela rummet med denna rosa kalkfärgen?
    Jag ringde och pratade med butiken som har denna färgen här i stan och då sa dom att de rekommenderar att man målar ett lager med samma färg som grund innan man kör med kalkfärgen, har du gjort det?
    ❤️ Ha en trevlig helg!!

    1. Hej! Jag ser att det är dig jag pratat med på instagram, ska ta en bild till dig! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny