IMG_7060

Budgetrenovering av köket

viktoria.holmgren.lovely.life.koksrenovering

Hej!

Äntligen är köket klart och jag är så peppad att visa er! Vi har egentligen inte gjort mer än byta färg på köksluckorna och bytt handtag och knoppar men det blev en stor skillnad! Vi är supernöjda!!

Jag hade ju funderat på att måla luckorna själv men efter att ha fått se resultatet av lackeringen så är jag verkligen glad att jag inte gjorde det! Det räckte lixom med att måla stommarna själv för att se hur stor skillnad det blev på finishen. Så många timmar av svordomar jag besparat mig haha och så skönt att få ett resultat som håller!

Jag kan passa på att tipsa er runt Umeå om Industrilackarna! Vi kontaktade dem och fick en offert, skruvade ner luckorna och lämnade in dem. Så smidigt! De hade ett väldigt bra utbud av handtag och knoppar så vi beställde dem direkt därifrån också, de hade precis de jag ville ha och det blev så snygga ihop med färgen!! De hade riktigt bra priser och är väldigt professionella, montering av luckor osv ingår när man bor i Umeå.

Jag var så nervig över vilken glans man ska ha på luckorna, jag vill ha ett matt utseende men självklart måste de ju gå att torka av, man ska trots allt leva med köket också. Jag fick veta att våra luckor från ikea hade närmare 50 i glans och kände mest, varför har vi inte lackat om dem tidigare? haha! Ett till tips iallafall, till alla som ska köpa nytt kök men blir less på ikeas få valmöjligheter: Välj lucka och sen lämnar ni in dem direkt på lackering! Ett personligt budgetkök, med en valfri glans och valfri kulör. Så värt!

Jag tänkte jag skulle visa er lite före och efterbilder, sånt är ju alltid kul. Så för sista gången ser vi våra nikotingula ikealuckor! BYE!

Före:

viktoria.holmgren.lovely.life.forebild.kok

Efter:

viktoria.holmgren.lovely.life.kok.efter.bild

Före:

viktoria.holmgren.lovely.life.ikeakok

Efter:

viktoria.holmgren.lovely.life.ikeakok.lacka.luckor.umea.industrilackarna

Före:

viktoria.holmgren.lovely.life.ikeakok.makeover

Efter:

viktoria.holmgren.lovely.life.ikeakok.industrilackarna.umea

Som ni kanske förstår så är vi sjukt nöjda! Så nu blir det kanske fler köksbilder framöver! Yeey! För er som undrar så är färgkoden till det nya köket S3005-Y20R.

viktoria.holmgren.lovely.life.koksmakeover.budget.kok

 

17
Stäng meny