Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Veckans arbetsplats

Veckans arbetsplats

viktoria.holmgren.lovely.life.arbetsplats

Hej!

Det har varit lite trögbloggat för mig känner jag, inspirationen är inte alls på topp just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva om! Jag har ett par roliga samarbeten som livar upp stämningen iallafall, har massor av målarprojekt som bara måste göras, barnrum som ska fotas, ett reportage som ska göras.. osv.. Orken finns bara inte där till bloggen tror jag. I går fotade jag till The House of Fair Trade, lite mysiga höst och julbilder så jag fick världens längtan efter jul!!! Gud vad mysigt det blir..

I veckan har jag varierat mig med kontor i soffan och i köket, haha ja jag borde egentligen skaffa mig en egen arbetsplats här i huset för jag har en förmåga att stöka ner lite överallt! Till veckan ska jag in till stan, göra lite roliga ärenden (som att köpa färg till Julies rum, ja jag vet jag målade ju nyss om där) och sedan tar jag med en vän till ett event på Attityd Exclusives på onsdagkväll. Alla är välkomna så ni som bor kring Umeå så kan ni läsa mer på deras eller min instagram! Så med allt roligt som händer så hoppas jag på att inspirationen bara kan komma tillbaka, i miss it!

Nu är det snart dags att hämta barnen på skolan och förskolan, jag tänkte göra någon supergod middag kväll, med nystädat hus och så men… jag har inte städat. Och kommer inte heller på någon supergod mat.. så vi får se haha… Kanske borde börja med att vika berget av tvätt.

Ser ni förresten blombuketten? Yes, min blomsterbutik stängde ner men jag har hittat en annan som gärna tar hem lite blommor som jag ber om! Bästa! Brandts Blommor i Vännäs för er nyfikna som bor i krokarna. Så dahlior pryder köksbordet denna helg!

Jag hoppas ni alla får en riktigt mysig helg!! Kram till er!

viktoria.holmgren.lovely.life.mrsmighetto.arbetsplats

viktoria.holmgren.lovely.life.blommor

4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny