IMG_7965

Bullbak en regnig söndag

viktoria.holmgren.lovely.life.bullar.mjolk

Hej!

Fick fick oss en regnig söndag idag, ibland tycker jag faktiskt att det är rätt mysigt! Wilhelm vill vara ute i ur och skur så han och hans kompis var ute och lekte medans jag och Julie passade på att baka lite bullar.

Jag är så himla glad över köket, det är roligare att både vistas här, städa och fota! Det är fortfarande husets mörkaste rum men ljuset faller fint över just denna delen.

Julie tycker om att baka och jag har aldrig fattat grejen att baka med barn om jag ska vara ärlig haha! Jag tycker inte om att baka själv, att dessutom göra det med barn har ju bara gjort saken värre. Jag har alltid beundrat Underbara Clara som bakat med sina barn innan de ens lärt sig gå men faktiskt, Julie tycker att det är roligt och vill inte bara kladda och då blir det ju en mysig grej att göra tillsammans! Längtar så mycket nu tills julbak och allmänt mys, tända ljus och julmusik i högtalarna… Ahh, så härligt.. Idag fick vi nöja oss med min rockabillylista på Spotify hehe…

viktoria.holmgren.lovely.life.baka.bullar

viktoria.holmgren.lovely.life.bobo.choses.bullbak

viktoria.holmgren.lovely.life.sixten.bakar.bullar

Sixten vill ju alltid vara med. Han är oftast rätt störande även om han är söt. Ser ni honom?

viktoria.holmgren.lovely.life.julie.bakar.bullar

Och så duktig hon var… Missade kanske några fläckar men gjorde sitt bästa! Lillgumman…

viktoria.holmgren.lovely.life.himla.handduk.kok.bullar

viktoria.holmgren.lovely.life.ikea.kok.lidingo.industrilackarna.umea

Och en sån här tjusig hög blev det, himla goda också. Bullbak betyder ju förstås mysfika, klassikern bullar med mjölk slår aldrig fel!

Nu har precis grannflickan kommit över för att leka med Julie, dags för mig att stänga ner datorn med andra ord. Så söta de är när de leker.. ”Kom nu älskling, vi ska på promenad med bebisen!” och så har de picknick i vardagsrummet. Finaste! Hoppas ni har en mysig helg!

viktoria.holmgren.lovely.life.mjolk.bullar

viktoria.holmgren.lovely.life.vetebullar.ikeakok

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny