Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Höstdagar

Höstdagar

I annonssamarbete med Jollyroom

viktoria.holmgren.lovely.life.nordbjorn.regnklader

Hej!

Ibland känns det så himla lyxigt att vi bor som vi bor. En trygg mysig by där barnen har massor av vänner, det finns massor av aktiviteter för barnen och vi har både affär, skola, idrottsförening osv. Vi bor i utkanten av byn och har utsikt över skog och åkrar, vi kan se rävar och rådjur som strosar omkring här utanför. Barnen trivs så himla bra och älskar att vara ute och leka både på gården, på åkern och i skogen! Det bästa av allt är ändå att de leker så fint ihop och fick de välja en vän så skulle de säkert välja varandra! Det värmer att se!

viktoria.holmgren.lovely.life.nordbjorn.jollyroom

Vi spenderar rätt mycket tid utomhus och barnen växer så det knakar men jag har hittat så bra höstplagg för en liten peng! Märket heter Nordbjörn och finns hos Jollyroom, här på bilderna ser ni barnen i deras fodrade regnställ i höstiga färger. Stövlarna är fodrade och matchar med övriga kläder. Jag gillar att man kan köpa allt från mössa/vantar, regnställjackavinteroverall och skor i samma färger så man kan matcha bäst man vill!

Ett exempel då, vi tar Julies kläder:
Snowcap mössa/vantar 129:-/set
Skagerak, fodrat regnställ 299:-
Blizzard, fodrade stövlar 149:-

Totalsumman blir 577:- Helt okej om ni frågar mig!

viktoria.holmgren.lovely.life.syskonkarlek.regnklader

viktoria.holmgren.lovely.life.syskonkarlek.wilhelm.julie

viktoria.holmgren.lovely.life.jollyroom.regnklader.billiga

viktoria.holmgren.lovely.life.nordbjorn.skagerak.autumn.leaf

viktoria.holmgren.lovely.life.nordbjorn.handskar

viktoria.holmgren.lovely.life.sixten

viktoria.holmgren.lovely.life.billigt.regnstall.barn.jollyroom

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny