IMG_8221-2

Det lilla flickrummet

I annonssamarbete med Jollyroom

Hej!

Idag blir det lite bilder från Julies rum! Jag har en förmåga att vilja göra om ibland, byter ut lite grejer, möbler, möblerar om osv. Ofta hittar jag möbler som jag blir kär i på loppis och så kan jag bara inte åka hem utan dem.. N har jag dock sökt efter något bra bord och stol till Julies rum, det gäller ju att det är en bra höjd på dem och en vettig plats att sitta på och jag letat men icket funnit. Ramlade istället över detta bord med stolar från Alice & Fox hos Jollyroom! Julie är nöjd och hon sitter gärna där och leker med sina små kaniner och dockor. Jag gillade färgen, ljusgrå men jag blir galen på väggfärgen här inne. Idag åker jag till Stockholm men när jag kommer hem så ska detta rummet få sig en omgång! Denna smutsrosa färg är såååå himla fin och precis den jag letat efter men ibland blir det bara fel. Jag vill inte ha ett princessrosa rum som doftar sockervadd utan jag vill nog ha ett jordigare mer neutralt rum så det är precis vad vi ska göra. Men nu har vi provat rosa iallafall haha!

Jag kunde inte motstå den lilla kaninlampan som ni ser på bordet. En liten nattlampa behövs ju alltid och denna kostar bara 179 kr, vilket känns överkomligt! 🙂

Nu ska jag göra barnen klara för fritids och förskola, sen åker jag till flygplatsen! Jag ska bl.a på ett event med Tradera, blir nog riktigt kul! Ha en skön tisdag!

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny