IMG_8043

Går mot december

Hej!

Ja tänk att det redan är November. Det är ingen favoritmånad men som tur var har vi flera födelsedagar som gör att tiden går lite snabbare. På fredag fyller Wilhelm 6 år och helgen därpå är det min tur att fylla ”30 something”. Då fyller även barnens kusin år och sen är det ju legalt att julpynta!

Jag är inte känd för särskilt bra tålamod och även om jag håller tillbaks med julpynt än så finns det ju annat man kan göra för julfeelingen. Typ tomtegröt, pepparkakor och glögg. Julmust har jag köpt också!  Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på julen!  Idag blev det en mysig något julinspirerad långfrukost med barnen innan det var dags för skola/förskola.

Jag har faktiskt köpt en snittamaryllis.. och hoppas på att hitta hyacinter snart! I min hjärna är det typ redan december.. haha! Hur är det för er, längtar ni till december och kan ni hålla er med pynt till första advent?

viktoria.holmgren.lovely.life.tomtegrot

viktoria.holmgren.lovely.life.risgrynsgrot

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny