Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Går mot december

Går mot december

Hej!

Ja tänk att det redan är November. Det är ingen favoritmånad men som tur var har vi flera födelsedagar som gör att tiden går lite snabbare. På fredag fyller Wilhelm 6 år och helgen därpå är det min tur att fylla ”30 something”. Då fyller även barnens kusin år och sen är det ju legalt att julpynta!

Jag är inte känd för särskilt bra tålamod och även om jag håller tillbaks med julpynt än så finns det ju annat man kan göra för julfeelingen. Typ tomtegröt, pepparkakor och glögg. Julmust har jag köpt också!  Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på julen!  Idag blev det en mysig något julinspirerad långfrukost med barnen innan det var dags för skola/förskola.

Jag har faktiskt köpt en snittamaryllis.. och hoppas på att hitta hyacinter snart! I min hjärna är det typ redan december.. haha! Hur är det för er, längtar ni till december och kan ni hålla er med pynt till första advent?

viktoria.holmgren.lovely.life.tomtegrot

viktoria.holmgren.lovely.life.risgrynsgrot

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny