IMG_8639

Allt om vårt gråa vardagsrum

Inlägget innehåller affilliatelänkar

 

Hej!

Jag tänkte jag skulle berätta lite för er om vårat vardagsrum. Det rummet fanns nämligen inte när vi köpte huset! När vi flyttade in så insåg vi rätt snabbt (okej jag, inte vi) att huset var för litet. Vi klurade på renoveringar och sen då bestämde vi oss för att även bygga ut huset. Vi bestämde oss även för att ta i ordentligt med takhöjden och det är inget vi ångrar även om det är något svårmöblerat här inne.

Som högst är det 4,10m till tak och det kräver att man jobbar lite på höjden när man inreder. Jag har haft diverse tavelväggar ovanför soffan tidigare men jag blev förstås less, sen har vi haft 2 hyllplan ovanför men det blev jag också lite less på. Just nu har vi ingenting alls och jag har nästan tagit ner varenda tavla vi har här i huset, det blev lite lugnare och mer minimalistiskt, egentligen i väntan på en bättre idé men som ni ser har jag inte fått någon sån där lysande. Nu är jag dock lite sugen på en enda lite större tavla eller print men ska klura lite på den. Kanske blir det en från Love Warriors, de har så mycket fint!

Jag tänkte berätta för er vart alla grejer på bilderna kommer ifrån! Jag får massor av frågor så jag tänkte att jag skriver ner det mesta på bilden och så får ni väl lämna en kommentar om det är någon detalj jag inte nämnt men som ni är nyfikna på.

Vill ni att jag gör fler såna här inlägg med andra delar av huset? Isåfall, vad börjar jag med?

viktoria.holmgren.lovely.life.vas.housedoctor

En ny vas har flyttat in, gjorde en total utrensning inför loppisen i våras men sen insåg jag att jag hade för få vaser haha… Valet föll på denna fina från Solheminredning, har sneglat på den ett tag! Har även köpt en till från samma märke men en grå och lite högre men den står i sovrummet just nu!

viktoria.holmgren.lovely.life.vardagsrum.ikea.karlstad

Mattan är också från Solheminredning, märket är Classic Collection. Soffan heter Karlstad och är från IKEA, men med nytt överdrag i linne från Bemz. Dynan på golvet från Ellos, hittas här och soffbordet här. Korgen är från Ernst, fårskinnet från Grafitgrå och filten från Hay.

Väggarna är målade med HoP Greige från Nordsjö och det är min absoluta favoritfärg, all times, så funderar du på den perfekta gråfärgen så har du hittat den!

viktoria.holmgren.lovely.life.soffbord.korg.matta

viktoria.holmgren.lovely.life.anemoner

 

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny