IMG_8916

Snöblomman

 

Hej!

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen att det skulle bli en lååång vinter med massor av snö. Regnet vi har här är som en ständigt pissande dimma och bristen på solljus har gjort mig så trött! Jag ser fram emot snö, det ljusar upp så fint.. Jag har klickat hem lite julstjärnor iallafall, den första har kommit. Snöblomma, från Watt och Veke. Jag hittade den hos Sprudla som förövrigt är en superfin webshop! Ett par hyacinter har fått flytta in också, kunde lixom inte bara passera när jag fick syn på dem! Men den där julkänslan får jag nog bara när snön kommit så än så länge blir det sparsamt. Håller på att klicka hem lite fina papper, band och klura på små dekorationer så länge! Jo, barnens adventskalender ska fixas också!

Jag håller på med ”projekt måla över allt rosa” i Julies rum också, den rosa färgen är superfin men det kändes inte riktigt rätt. Jag är smått allergisk mot gulliga rum så det blir en omgång med Jotuns Varmgrå istället. Min rygg dog lite efter en vägg så jag har lixom stannat av haha.. Måste se till att få färdigt resten också! I veckan är vi hundvakt till mina föräldrars hund, Stella. De har åkt på solsemester (något avundsjuk) men gläder oss till att få rå om deras vovve iallafall.

viktoria.holmgren.lovely.life.forsta.hyacinten

viktoria.holmgren.lovely.life.stella.julies.rum

9

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vad mysigt att vara hundvakt! Fint med varmgrå. Jag tycker den kulören framhäver andra kulörer, t.ex rosa så fint. Kram

    1. Ja jag är helkär i den färgen! Helt perfekt! Jag ska bara bestämma mig för en möblering så jag kan sätta upp något på väggarna haha.. Kram!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny