Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Tips till adventskalendern!

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar.

viktoria.holmgren.lovely.life.advent

December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt bort att ordna barnens adventskalender! Jag är inte alls för att köpa 24 paket av skräp utan gör istället 4 små klappar, en vill varje advent, som de kan leka med ett tag eller rent av använda sig av. Prisklassen varierar lite då jag tänker att det är bättre att köpa något vettigt än att köpa något för att det är billigt, även om en present som ett par strumpor är nog så rolig för barnen att hitta i julstrumpan på morgonen.

Jag tänkte visa er vad vi stoppar i vår adventskalender i år, alla saker hittas hos Babyshop och en del saker fyndade jag på rea!

viktoria.holmgren.lovely.life.adventskalender.tips

Här hittar ni allt:
Leggings Wheat, Trägodis Kids Concept, Enhörning Schleich, Hårsnoddar Molo, Tröja Marmar Copenhagen, Badcape Liewood, Diadem Dolly by the Petite Tom, Trädator med griffeltavla, Stoy

viktoria.holmgren.lovely.life.saker.till.adventskalender.

viktoria.holmgren.lovely.life.kalender.julklappar

viktoria.holmgren.lovely.life.julklappstips.barn

viktoria.holmgren.lovely.life.julklappar.inslagning

viktoria.holmgren.lovely.life.julklappsinslagning

viktoria.holmgren.lovely.life.babyshop.julkalender

viktoria.holmgren.lovely.life.advent.present

viktoria.holmgren.lovely.life.kreativ.julklappsinslagning

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

8
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

8
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

8
Läs mer »
Stäng meny