Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Sputnik

Sputnik

 

Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit, kanske på delad första plats tillsammans med Snöblomma som jag visade er tidigare. Denna kräver sin plats dock! Och jag valde att hänga den ovanför köksön, eller ja, det gamla bordet jag använder som köksö.

Idag ägnar jag mig åt en katalogfotografering, men passar på att blogga när ljuset ligger fel i det rummet där jag fotar. Tur var väl det, ibland glömmer jag nästan bort att blogga då det är så fullt upp just nu! Någon bad mig att visa er lite mer om hur jag redigerar bilder, jag tänkte ta och göra ett sånt inlägg också någon dag, kanske något inlägg om hur jag tänker när jag fotar? Vill ni läsa om sånt?

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.i.koket

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.kok.spruzzi

 

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

9
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

9
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

9
Läs mer »
Stäng meny