IMG_9155

Sputnik

 

Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit, kanske på delad första plats tillsammans med Snöblomma som jag visade er tidigare. Denna kräver sin plats dock! Och jag valde att hänga den ovanför köksön, eller ja, det gamla bordet jag använder som köksö.

Idag ägnar jag mig åt en katalogfotografering, men passar på att blogga när ljuset ligger fel i det rummet där jag fotar. Tur var väl det, ibland glömmer jag nästan bort att blogga då det är så fullt upp just nu! Någon bad mig att visa er lite mer om hur jag redigerar bilder, jag tänkte ta och göra ett sånt inlägg också någon dag, kanske något inlägg om hur jag tänker när jag fotar? Vill ni läsa om sånt?

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.i.koket

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.kok.spruzzi

 

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny