Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

De vackraste pepparkakorna

De vackraste pepparkakorna

Vi tjuvstartar julen lite genom att baka pepparkakor. Jag har sett fram emot bakningen med barnen, konstigt för jag gillar inte att baka (helst inte med dem haha) annars heller.. men nu kring jul, kanske är det barndomsminnen som spökar eller så är det den tiden på året då man spenderar eller åtminstone önskar spendera mer tid tillsammans.

När vi var på workshopen med Frukostfrämjandet så hade de bakat de vackraste pepparkakorna… En sån kavel måste jag ha tänkte jag, frågade var den var från och hennes svar var ”Jag köpte den i Polen”. Va!? Neeej! haha, sökandet började och tillslut hittade jag en kavel på nätet. Kanske var det därför jag blev extra ivrig att baka! haha!

Jag kommer säkert få massor av frågor vart man kan hitta kaveln så, jag köpte den här.

Nu ser vi fram emot adventsfika, glöggmys, julklappsinslagningar och pyssel, tända ljus och årets mysigaste månad! Sen kan vi kanske skippa ett par månader fram till april..

viktoria.holmgren.lovely.life.pepparkaksbak

viktoria.holmgren.lovely.life.monstrad.kavel.kakor

viktoria.holmgren.lovely.life.pepparkakor

viktoria.holmgren.lovely.life..kok.jul

viktoria.holmgren.lovely.life.monster.pepparkakor

viktoria.holmgren.lovely.life.viktoria.julie

viktoria.holmgren.lovely.life.pepperkaka

viktoria.holmgren.lovely.life.julbak

viktoria.holmgren.lovely.life.pattern.cookies

viktoria.holmgren.lovely.life.ikea.jul.kok

viktoria.holmgren.lovely.life.kavel.monster

viktoria.holmgren.lovely.life.pepparkakor.advent

5

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Tala gärna om vart man kan köpa kaveln 😁

    1. Det finns en länk i inlägget! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

5
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

5
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

5
Läs mer »
Stäng meny