Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Blåvitt porslin

Blåvitt porslin

 

Jag älskar blåvitt porslin. Det kanske man inte tror när man tittar på mitt gråa flöde av bilder! Till vardags använder vi just ett grått porslin, Rustic från House doctor och det är ett väldigt fint porslin tycker jag men mitt hjärta klappar faktiskt lite extra för gammalt porslin, gärna blåvitt.

Jag tänkte jag skulle visa er mina favoriter. Jag hade en hel samling av koppar men pga platsbrist egentligen så sålde jag bort alla utom den äldsta som jag kan lyxdricka kaffe ur. Den serien heter SS, Svenska Slott från Rörstrand. Dessa koppar köpte jag på loppis för många år sedan.

Assietten heter Blå Vinranka, av Arthur Percy för Gefle porslinsfabrik. Jag älskar hur den djupa blå färgen lixom flyter i porslinet. Jag har tre olika storlekar på dessa, har köpt några på loppis men de flesta via Tradera.

Den stora tallriken är ett av mina senaste loppisfynd, inget speciellt egentligen men tyckte de var så fina! Det är ett engelskt porslin som heter Churchill.

Jag tycker det är så fint att blanda porslin, att de inte är likadana gör bara att det enskilda mönstret framträder desto mer! Jag ser fram emot att duka upp med dessa nu till jul!!

viktoria.holmgren.lovely.life.blavitt.porslin

viktoria.holmgren.lovely.life.svenska.slott.vinranka

viktoria.holmgren.lovely.life.svenskt.porslin

viktoria.holmgren.lovely.life.duka.med.gammalt.porslin

12

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Such beautiful pictures, always…Can I please ask, where do you find all the beautiful wrapping paper you use in your stories?

    1. Thank you! I found them on Etsy, try searching for Carta Varese and you will find them!

  2. Jag använder Churchill som vardagsporslin, både tallrikar, assietter och skålar. Tycker dom är sååå fina! Alla loppisfyndade. Har även koppar och fat!

    1. Åh vad fint, jag hoppas jag ramlar över fler av dessa på loppis!! Superfina!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

12
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

12
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

12
Läs mer »
Stäng meny