Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Vinterkläderna till barnen

Vinterkläderna till barnen

I samarbete med Jollyroom

 

I höstas fick vi hem ett paket med höstkläder, regnkläder och skor bland annat, allt från Jollyroom och märket Nordbjörn. Nu hade vi turen att få hem vinterkläder i samma färger nu, jag älskar att alla sorters plagg går att matcha med varandra istället för att bli en gröt av olika nyanser. Här kan ni läsa om höstplaggen! Nu är det bara att invänta snön, även om barnen behövt vinterkläder ganska länge nu, igår var det hela -17 grader här uppe i norr. Huvva säger jag, jag längtar till sommaren! Man allt blir enklare med bra kläder iallafall så det känns bra att barnen har så de klarar sig! Julie fick samma kläder som Wilhelm fast i svart, bortsett från jackan som har ett material av reflex så hon syns bra! Alla dessa vinterkläder hittar ni hos Jollyroom till väldigt bra priser!

4

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ”Mini-Erik”! 😍😁

    1. Haha! Ja de är lika!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

4
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

4
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

4
Läs mer »
Stäng meny