IMG_0012

Vinterkläderna till barnen

I samarbete med Jollyroom

 

I höstas fick vi hem ett paket med höstkläder, regnkläder och skor bland annat, allt från Jollyroom och märket Nordbjörn. Nu hade vi turen att få hem vinterkläder i samma färger nu, jag älskar att alla sorters plagg går att matcha med varandra istället för att bli en gröt av olika nyanser. Här kan ni läsa om höstplaggen! Nu är det bara att invänta snön, även om barnen behövt vinterkläder ganska länge nu, igår var det hela -17 grader här uppe i norr. Huvva säger jag, jag längtar till sommaren! Man allt blir enklare med bra kläder iallafall så det känns bra att barnen har så de klarar sig! Julie fick samma kläder som Wilhelm fast i svart, bortsett från jackan som har ett material av reflex så hon syns bra! Alla dessa vinterkläder hittar ni hos Jollyroom till väldigt bra priser!

4

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ”Mini-Erik”! 😍😁

    1. Haha! Ja de är lika!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny