Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Att unna sig att gå till frissan

Att unna sig att gå till frissan

 

Tidigare när jag gick till frisören, typ en gång om året så körde jag samma sak. Klippte en bit och så uppklippt. Kanske slingade jag eller tonade hemma, oftast blev det samma sak jämt, kanske några cm mer eller mindre på längden och så varierade jag nyanser på hårfärgen. Skitkul. Inte så värst men det funkade väl.

Sen råkade jag hitta en frisör i Umeå (Attityd Exclusives) som fick mig att ifrågasätta varför i hela friden jag inte gjort detta tidigare!? Ger det inte någon slags livskvalitet att få unna sig den härliga egentiden på en salong och sedan gå därifrån och känna sig så himla fin!? Nu har jag som sagt varit dit igen och jag är även denna gång så himla nöjd!! Jag kom på att det vore lite kul att titta igenom vad jag haft för färger och frisyrer på slutet och Matilda som klipper mig är så himla kreativ och duktig! Så jag tänkte jag skulle visa er för jag har sparat alla bilderna! Och ja, som ni ser på första bilden är jag numera brunett! Älskar!!

viktoria.holmgren.lovely.life.frisyr.lila.blond

viktoria.holmgren.lovely.life.frisyr.haircut.color.attityd.exclusives

viktoria.holmgren.lovely.life.frisyr.sixten

viktoria.holmgren.lovely.life.frisyr.blommor

viktoria.holmgren.lovely.life.frisyr.nyfrisyr

Undrar vad hon ska hitta på nästa gång haha! Jag har varit så nöjd varje gång jag varit dit, jag älskar verkligen förändringar, både när det gäller inredning och utseende och det är så härligt när min frisör som hittar rätt hela tiden även om det är helt olika varenda gång!

Ha en skön helg!!

viktoria.holmgren.lovely.life.fredagsbuketten

8

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Såååå fin du är i mörkt 😍👌🏻

    1. Tack!!!! 🙂

  2. Ååh så fint! Vad fin du är i mörkt! 😍😍😍

    1. Tack! Jag färgade mörkt i flera år när jag var yngre så det känns lite ”som hemma” igen! Trivs superbra i det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

8
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

8
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

8
Läs mer »
Stäng meny