IMG_9157-2

Hej december!

 

Då var december här! Månaden vi väntat på hela hösten, den som lyser upp en annars mörk tid. Julen har smugit sig in mer och mer och visst är det mysigt även om den juligaste detaljen saknas än – snön. En riktig gran brukar vi alltid ha men den brukar vi ta in lite senare!

I helgen firade vi första advent, egentligen mest i lördags om jag ska vara ärlig. Då hade vi vänner med familj över på lite julmys. Barnen fick pynta pepparkakshus medans vi vuxna gjorde pappersstjärnor och kransar! Sen bjöd vi på middag och vet ni så gott det blev att blanda lingonglögg med prosecco? 😉 Fick tipset via instagram och tänker att jag skickar det vidare till er!

Söndagen bestod av städ, barnkalas och en pizzamiddag med vänner! Nästa helg åker jag och barnen till mina föräldrar så min man kan bygga lite på övervåningen. Då kör vi det årliga julbaket med syster Alex, det som fokuset kanske inte egentligen ligger på julbak (vi är rätt kassa på den biten båda två) utan ärligt och härligt systermys med massa skratt! En sån där ovärderlig jultradition!

viktoria.holmgren.lovely.life.krans

viktoria.holmgren.lovely.life.julbak

viktoria.holmgren.lovely.life.julklappar

viktoria.holmgren.lovely.life.julbukett

viktoria.holmgren.lovely.life.trabank.kuddar

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.sovrum

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny