Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Hej december!

Hej december!

 

Då var december här! Månaden vi väntat på hela hösten, den som lyser upp en annars mörk tid. Julen har smugit sig in mer och mer och visst är det mysigt även om den juligaste detaljen saknas än – snön. En riktig gran brukar vi alltid ha men den brukar vi ta in lite senare!

I helgen firade vi första advent, egentligen mest i lördags om jag ska vara ärlig. Då hade vi vänner med familj över på lite julmys. Barnen fick pynta pepparkakshus medans vi vuxna gjorde pappersstjärnor och kransar! Sen bjöd vi på middag och vet ni så gott det blev att blanda lingonglögg med prosecco? 😉 Fick tipset via instagram och tänker att jag skickar det vidare till er!

Söndagen bestod av städ, barnkalas och en pizzamiddag med vänner! Nästa helg åker jag och barnen till mina föräldrar så min man kan bygga lite på övervåningen. Då kör vi det årliga julbaket med syster Alex, det som fokuset kanske inte egentligen ligger på julbak (vi är rätt kassa på den biten båda två) utan ärligt och härligt systermys med massa skratt! En sån där ovärderlig jultradition!

viktoria.holmgren.lovely.life.krans

viktoria.holmgren.lovely.life.julbak

viktoria.holmgren.lovely.life.julklappar

viktoria.holmgren.lovely.life.julbukett

viktoria.holmgren.lovely.life.trabank.kuddar

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.sovrum

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

5
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

5
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

5
Läs mer »
Stäng meny