IMG_0204

Julpynt och DIY i barnrummet!

 

I helgen pyntade vi lite i barnens rum, Wilhelm har fått en liten gran och så hängde vi förstås upp julstrumpan. En liten nisse hade lämnat ett paket där i söndags och det är ju så mysigt att se barnens glädje över det lilla! Farmor var förbi med varsin chokladkalender också. Våran katt, Sixten har också en julkalender i år, jag kunde inte låta bli… Den kostade typ 60 spänn på Rusta och barnen tycker det är så kul att få ge honom en kattgodis varje dag haha!

Jag knåpade ihop världens enklaste julstjärna till Wilhelms rum, med det italienska papperet Carta Varese, så enkelt men så fint! Jag fick lite blodad tand och kommer väl säkert göra alldeles för många av dessa, de går ju att variera så mycket! En liten girlang har jag tänkt göra iallafall, den får alltid plats någonstans!

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.barnrum

viktoria.holmgren.lovely.life.minigran

 

viktoria.holmgren.lovely.life.julstrumpa.linne

 

viktoria.holmgren.lovely.life.barnrum.forvaring

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny