Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Julpynt och DIY i barnrummet!

Julpynt och DIY i barnrummet!

 

I helgen pyntade vi lite i barnens rum, Wilhelm har fått en liten gran och så hängde vi förstås upp julstrumpan. En liten nisse hade lämnat ett paket där i söndags och det är ju så mysigt att se barnens glädje över det lilla! Farmor var förbi med varsin chokladkalender också. Våran katt, Sixten har också en julkalender i år, jag kunde inte låta bli… Den kostade typ 60 spänn på Rusta och barnen tycker det är så kul att få ge honom en kattgodis varje dag haha!

Jag knåpade ihop världens enklaste julstjärna till Wilhelms rum, med det italienska papperet Carta Varese, så enkelt men så fint! Jag fick lite blodad tand och kommer väl säkert göra alldeles för många av dessa, de går ju att variera så mycket! En liten girlang har jag tänkt göra iallafall, den får alltid plats någonstans!

viktoria.holmgren.lovely.life.jul.barnrum

viktoria.holmgren.lovely.life.minigran

 

viktoria.holmgren.lovely.life.julstrumpa.linne

 

viktoria.holmgren.lovely.life.barnrum.forvaring

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

8
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

8
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

8
Läs mer »
Stäng meny