IMG_4028

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies rum, men i butiken hade jag ungarna med mig och de fick syn på ett guldigt tyg med fjällmönster och gjorde snabbt varsin beställning på orm- och sjöjungfrudräkt… Så när vi kom hem fick jag gott börja med att klippa i deras tyg… Barnen blev överlyckliga och tillslut fick jag påbörja mina egna projekt!

Julie kommer att få en fin gammal retrodockvagn i julklapp av mormor och morfar och det var väl egentligen den jag skulle köpa tyg till! Men se vad fina blommiga jag hittade… Jag struntade i gröna tyger och gick loss bland dessa blommor istället.

Jag har sytt ett par kuddfodral och en påse och bad nu om tips på instagram om vad mer jag ska hitta på. Jag sydde förstås ett bäddset till dockan också och nu ska jag sy ett förkläde till Julie och lite fint till mailegkaninerna av resten tror jag!

Jag tycker ju inredning är så himla kul, främst i barnrummet. Och lite extra kul är det när man får till det så där personligt med saker som ingen annan har och det fixar man bäst på loppis eller att göra eget! Som de här kuddarna som verkligen behövdes för att liva upp stämningen där inne 🙂

 

14

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny