IMG_4323

Julstassen

Hej!

Åh, nu kan lugnet infinna sig här, allt är klart. Vi väntar bara på att Wilhelm ska få jullov på fredag och sen ska vi njuta av ett par veckor tillsammans! Min man är sjukskriven för sin onda armbåge, han verkar ha skadat nerven så hela armen är som ur funktion. Julie har fått julledigt med oss och jag som borde jobba lite till har fått för mycket feeling tror jag, jobbar som en snigel och vill inte alls ta mig för. Så, jag tar väl lite ledigt nu jag också!

Jag tycker det är så roligt att välja kläder till julafton, det är kanske den enda gången på året jag ser fram emot att klä upp mig, om det inte råkar vara något bröllop eller så. Jag har blivit förälskad i ett klädmärke som heter Ajlajk som har massor av fint stickat (det jag älskar att skrota runt i) men också detta fina som jag tänkte ha nu till jul, och även sen förstås. Kjolen är på rea och den kommer användas massor!!

Wilhelm får ha ett par jeans och en skjorta jag köpte förra julen och Julie får en enkel marinblå spetsklänning. Vad Erik ska ha, ja det lär han väl stå och fundera kring på julaftonsmorgonen i vanlig ordning 🙂

Nu ska vi ta oss en tidig middag, sen ska vi iväg till vänner på glöggmys!

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny