IMG_4438

Sista klapparna

 

Hej!

Jag som trodde jag var klar med all inslagning men neeeej, jag hade ju glömt den till julklappsleken!

Varje julafton, när barnen somnat så brukar vi vuxna spela julklappsleken. Vi brukar ha något tema på det, ett år körde vi ”återbruk – något man skapat själv” och det var så himla uppskattat! Pappa hade svetsat ihop en marshallhållare, jag hade sytt ett kudfodral, syrran bakat kakor och mamma hade sytt en duk. Erik, min man, hade byggt ett isolerat katthus som alla slogs om haha.. Så himla kul! I år valde vi att ha ”återbruk – något vi har liggandes hemma”, väldigt roligt och så mycket bättre än att köpa något billigt skräp, för alla har vi ju godbitar hemma som kanske inte kommer till användning eller som passar bättre hos någon annan.

Jag fick en sista inslagningsstund iallafall, det är bland det roligaste jag vet. Att få en vackert inslagen julklapp är väl roligt, bäst är när jag få ge bort en! Jag passade på att leta i gömmorna också så alla värdinnor ska få en liten julklapp när vi kommer. Jo, vi har ju två värdinnor, min mamma och så svärmor då vi firar varannat år. I år är vi hos mannens familj på självaste julafton och redan i helgen kör vi julafton nummer ett med min familj!

Hade tur att få ett paket också, finaste boken från Mrs Mighetto hann komma innan jul, så Wilhelm hinner den i julklapp på julafton! Den får ni läsa mer om sen för den förtjänar ett alldeles eget inlägg.

Jag har slagit in de allra flesta julklapparna i sånt brunt presentpapper, har en stoooor rulle sedan jag hade min webshop så den räcker nog ett par år till haha.. För variationens skull har jag slagit in i vackra tygstuvar, tapet och de fina mönstrade papperna från Etsy. Band har jag flera olika, de flesta är från Granit men jag har rivit remsor från mina tyger också.. Etiketter har jag både klippt egna, ritat dit och så har jag använt världens finaste från Mrs Mighetto. Nu är jag klar! haha! Jag hoppas de blir uppskattade 🙂

 

13

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny