IMG_4402

Amaryllis

 

Amaryllis måste ju vara den vackraste julblomman. Den slår inte doften från en hyacint dock. Men den är vackrast. Jag passade på att inviga min fina blus (och kjolen!) från Ajlajk här om dagen, älskar blusar och denna var något utöver det vanliga. Helt ljuvlig, eller vad säger ni? Jag som tänkte ha det till jul, kunde inte hålla mig.

Jag känner lite att huset kryllar av julblommor just nu, men alla behöver ju inte stå i vas. En hängde jag upp i sovrummet, det är bara att fylla den ihåliga stjälken med vatten så klarar den sig ett tag! Nu har vi jul även på knoppbrädan! 🙂

Ikväll blir det middag och glöggmys hemma hos lillasyster, ska bli så himla mysigt!! Då sover vi hos mina föräldrar och sen vaknar vi upp till ”julafton”, den första iallafall! Den riktiga julafton firar vi hos svärisarna i år!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny