IMG_4481

Finaste barnboken

Under granen i år ligger en fantastisk sak.

Anna och Malin som tillsammans bildar Mrs Mighetto började med att sälja posters, helt magiska posters som var och vartannat barn nu har i sina rum. Inte så konstigt, vi föll också för dem. Det mest häftigaste egentligen är att de fortsätter att skapa magi, i sina posters, där varje kollektion imponerar, de har gjort alltifrån väggdekorationer, tapeter, tatueringar och nu även etiketter och en BOK! En helt galet fin bok!!!!!

Den heter Ensam i bokstävernas land och där får vi följa en liten flicka, helt ärligt så vet jag inte mer än så, jo, att bilderna är magiskt vackra. Den här boken ska jag läsa tillsammans med barnen! Ser så mycket fram emot det!! Såklart förtjänade den lite extra kärlek vid inslagningen så, jag tror det blev den vackraste julklappen – till min Wilhelm!

8

Detta inlägg har en kommentar

  1. Men vart har du köpt detta fantastiska papper, snöre och etiket ? <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny