IMG_4371

Nytt år, nya prints!

När julen åker ut blir jag alltid så himla sugen på att göra om hemma, renbädda, inhandla lite nya blommor, möblera om osv. Ett väldigt enkelt sätt att förnya är att byta ut några prints och flytta runt ramar!

I vårat sovrum har vi ju en väldigt gammal knopplist, jag älskar gamla ting men bryter gärna av med något modernt och nu har jag klickat hem lite nytt från Desenio! Svartvita prints är perfekta för att bryta av mot det där lite gamla slitna. Jag hittade en massa fint iallafall men jag tror att favoriten är denna som hänger uppe till höger, så himla fin! Nedan kommer en rabattkod ni kan använda om ni, precis som jag, blir sugen på lite nytt såhär efter julen!

Koden ”baravickan” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 8-10 januari *Koden gäller ej på ramat eller handpicked-/collaboration posters/personliga posters.

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny