IMG_5322

Finaste hörnan

Åh jag måste ju få visa er den finaste hörnan vi har nu i Wilhelms rum! När jag kom hem från Stockholm var jag fylld av inspiration och blev så sugen på att både städa, rensa och göra fint, men framför allt avsluta påbörjade projekt som dött av. Ett sånt ställe är i Wilhelms rum, ni vet en sån där ”död vägg” som inte fyller någon som helst funktion. Den väggen där hans dörr slår upp.

För ett par månader sedan satte jag upp den finaste tapeten jag sett, för att få ett blickfång egentligen! Tapeten heter Ava från Sandberg och färgsattes av Anna Kubel till deras kollektion Kubel Kids. Hur som helst så blev både jag och Wilhelm lite kär i den så vi satte upp den på den där lilla meningslösa väggen.

Det blev ju superfint men sen har det som stått still med vad jag ska göra med den, övriga rummet har ju fått lite ommöbleringar och andra möbler osv men nu tog jag itu med det sista och insåg att en knopplist vore både fint och praktiskt. Jag tycker det finns en del fina nytillverkade men vackrast är ju ändå de riktigt gamla. Googlade runt och tänkte klicka hem en svindyr men blev precis överbjudna på kaffe hos svärmor så jag frågade henne istället om inte hon hade någon över! Gissa vad, det hade hon! En i perfekt längd och med de finaste böjda knopparna! Jag satte upp den som den var först men jag har så svårt för när trä lyser orange så den fick en omgång färg istället.

Nu äntligen är denna vägg färdig, så kan vi bocka av det!

Glöm inte att trycka på hjärtat om ni tycker om inlägget! 💗

24

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så fint! Vad har du för matchande färger på väggarna brevid? Blev så sugen på lite tapet.

    1. Tack! Jag har målat med Jotuns kalkfärg Vallmofrö! 🙂

  2. Hva heter tapetet?

    1. Den heter AVA, från Sandberg. Finns i olika färgställningar men denna blå/rosa hör till kollektionen Kubel Kids!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny