IMG_5354

Plockat fram sänghimmeln

Inlägget innehåller affilliatelänkar

Yey, den årliga ommöbleringen är gjord! På sommarhalvåret har vi alltid haft sängen mot fönstret men när det är så här kallt ute som vi haft det, mellan 20-30 minus, så får vi elda som tusan i vedpannan. Elementen värmer som bara den när vi gjort upp en eld innan vi ska sova om tempen har hunnit gå ner under dagen och då dör vi nästan av att ligga med huvudet emot. Duntäcken och två ungar på det, så svettas man ihjäl. Så vi har flyttat sängen mot den andra väggen! Den här sänghimmeln är ju så himla mysig och jag har sparat krokarna i taket så den bara är att sätta upp om man vill, så där lite snabbt haha, min man får göra det, jag når förstås inte.

Det är så himla mysigt att sova under den, man blir som ett litet barn och sovrummet blir ombonat och härligt! Sänghimmeln hittas här på kampanjpris till och med!

 

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny