IMG_5585

Inte utan mina koftor

Jag vet inte vad jag skulle göra utan stickade tröjor. Förmodligen frysa ihjäl. Det är mitt bästa plagg i hela garderoben och jag kan bara inte få nog. Nu fyndade jag två till på HM:s rea och jag bara älskar dem!! Så, jag skulle lägga dem till min samling men alltså… haha! Vi håller ju på att renovera, eller rättare sagt, vi håller inte på att renovera men vi borde. Den står still med andra ord och tills den är klar så har vi ett fjuttigt skåp till garderob som jag och min man delar på. Jag tycker jag rensar och rensar, lägger undan i källaren men det räcker med att man vikt en tvätt så är det fullt igen. Nu drog jag fram alla mina skönheter och tänkte organisera lite men inser att mina stickade tröjor tar upp hälften av all plats jag har, kanske är därför halva min garderob ligger ovanpå garderoben! Ser ju hemskt ut.. Jag vet.

Jag tänkte iallafall visa er mina favoriter jag inte vill vara utan, sen får jag klura vidare på hur tusan jag ska rymma dem! Kanske får ta fram klädställningen och möblera om lite…

Här kommer de, uppifrån och ner. Jag tror de flesta ska finnas att köpa antingen till ordinarie pris eller på rea så ni kanske får vara snabba om ni ska haffa någon! 🙂

 1. Ajlajk
 2. HM
 3. HM
 4. Lager 157
 5. HM
 6. Ajlajk
 7. HM
 8. HM
 9. VILA
 10. Åhléns
 11. AjlajkHoppas ni hittat några nya favoriter, jag hoppas mest att jag hittar plats!

11

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Åh, nummer två från H&M, du vet inte artikelnumret på den? Håller för övrigt med om att de tar sån plats de där stickade godbitarna 😬

  1. Hej! Tyvärr vet jag inte artikelnumret men jag hittade den på rea för ett par dagar sedan! Köpte en till i petrol idag haha.. min man bara tittade på mig och suckade.. haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny