IMG_5701

Sovrum, lite smått och gott och veckans planer!

Hej!
Detta är en rätt rolig vecka. Vi har startat lite lugnare, jag håller på och fixar lite hemma, både i sovrummet och sätter upp lite prints. Igår handlade jag hem massa fina blommor och idag åker jag och hämtar ut lite paket som ska packas upp och hitta sin plats i hemmet. Vi har tapetserat i Julies rum, bara en del av rummet men som blev ett fint komplement mot den rustika kalkfärgen, jag ska visa er nästa vecka!

I morgon får barnen vara lediga så jag får min dos innan jag åker till Stockholm, jag är borta två nätter men kommer sakna dem ändå haha.. Jag ska på en del roliga event och ser verkligen fram emot att träffa både företagen och alla fina instakollegor, hotell ska bli rätt skönt också. Jag ska berätta om eventen när jag kommit hem!

Sovrummet känns så himla mysigt just nu men jag saknar ett sängbord vid min sida. Stegen är från Madam Stoltz, superfin men jag behöver något att ställa saker på! Printen på golvet ska hängas upp på väggen men kanske får de sitta i vardagsrummet.

Jag hittade några presentkort i handväskan i veckan, jag hade glömt bort dem helt och hållet. Vilken skatt! Men det var bara ett par dagar kvar innan de gick ut så jag fick skynda mig iväg. Det är lite trist, men vi har en liten lokal inredningsbutik ett par mil från där vi bor. Kul kan man ju tänka sig men deras grejer tilltalar mig inte alls… Som tur var har de massor av godsaker så jag köpte lite finare olivoljor, balsamico och marmelader. Så nästa presentkort som går ut på torsdag, som man kan handla med på typ alla affärer som finns, tänkte vi sätta sprätt på idag och köpa oss lite goda delikatesser som vi kan äta tillsammans med oljorna och balsamicon. Blir nog en middag deluxe ikväll! Så himla sugen på chevré..

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny