IMG_6284

Liten makeover i Julies rum

I samarbete med Boråstapeter x Newbie

Som ni vet så är Julies rum målad med kalkfärg, en gråbeigeaktig härlig färg. Iallafall de delar av rummet som jag brukar visa upp. En del av rummet har varit som den där “bortglömda hörnan” och vi har inte orkat ta tag i det ännu, både i brist på inspiration och lust. Tills nu då! Jag har klurat ett tag på en tapet, man måste ju inte tapetsera ett helt rum, men någon som kan lätta upp stämningen lite då kalkfärgen är ganska tung.

Boråstapeter och Newbie har slagit sig samman och gjort en superfin tapetkollektion som släpps imorgon! Vi hade tur och har redan fått tapetsera med en av härligheterna redan förra veckan. Jag valde en ljus småblommig tapet där bladens färg går väldigt fint ihop med kalkfärgen! Snacka om att de kompletterade varandra, det blev så ljust och fint där inne och alla mina vintagefynd knyter ihop det så bra! Jag har alltid varit en newbielover och när Julie var bebis var hela hennes garderob fylld av blommiga söta plagg så det känns fint att få sätta upp denna tapet nu! Tapeterna är handritade av Newbies designteam och är tillverkade i en hållbar och giftfri produktion i Borås!

I samband med tapetsläppet så släpper Newbie även en limiterad kollektion som heter “Bedtime Stories” med pyjamasar, bäddset och annat i ekologisk bomull. Julie är verkligen uppvuxen i Newbiepyjamasar och denna var ju bara så fin!

 

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.