IMG_7604

Gott ekote

Godmorgon!

Jag fick hem ett paket med posten igår, så fint inslaget men det bästa var förstås innehållet. Jag är mer av en kaffedrickare egentligen men ibland känns te som ett bättre alternativ, typ till kvällsfikat. Nu fick jag provat typ det godaste jag någonsin smakat, det är ett ekologiskt te från Emeyu, jag föll framför allt för smaken som heter Empiric Sky men fick en låda med lite olika så jag ska prova mig fram lite till. Alla delar av förpackningen är antingen nedbrytbart eller gjort återvunnet material, det tycker jag är super. Jag tänkte bara jag skulle tipsa er om det!

Nu på morgonen har jag bokat flyg till Stockholm, jag ska dit nästa vecka på ett event med Samsung som ska bli riktigt kul. Vi drar igång ett till samarbete bl.a kring deras nya telefon S10 som släpps snart! Jag är så pepp!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny