IMG_7985

Vikarie och hemmajobb

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er! Idag har jag försökt jobba i kapp då jag spenderade måndagen i stan och tisdag-onsdag på mitt gamla jobb, fick hoppa in som vikarie på förskolan. Riktigt mysigt var det även om jag var ovanligt trött på kvällarna haha!

I helgen hade vi kalas för Julie som fyllde 4 år, än hänger ballonger och girlanger framme, ingen som har orkat städa haha.. Men lycklig var hon, i sin nya ballerinadräkt hon fick av moster Alex!

Och här får ni se min nya frisyr som jag fick i måndags när jag var i stan, en vårig variant blev det. Så skönt!!

Nu tycker jag dock att snön kan försvinna, jag har så många roliga vårplaner och att det vräker ner mer och mer snö gör inte längtan lättare! Snart kommer jag iallafall kunna berätta om vårens roligaste projekt, jag är så pepp på det! Det har med trädgården att göra, så mycket kan jag säga iallafall!

Nu är det snart dags att hämta barn på förskolan och fritids, ni får hålla tillgodo med lite inredning här nere! 🙂

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny