IMG_8330

Våffellunch

Det bästa med barn? Jo, de uppskattar det lilla. Överraskade dem med prima pulvervåfflor till lunch idag! Jag har större planer för middagen, då blir det älgentrecote med något gott till och så sikrom till förrätt. Jag ska göra som några smittar på smördeg, VB-ost, creme fraiche och skicka in i ugnen, sen klickar vi bra på creme fraiche och sikrom på… AH, det vattnas i min mun. Kanske jag borde fota våran mat oftare? Jag inser att jag ofta sitter och skriver om allt gott vi ska äta eller har ätit men visar er aldrig haha… Nu är det kanske mer ljus till middagstid så kanske funkar det? Vill ni se sånt?

Hur som helst, lördagsmys med kidsen, mannen bygger på övervåningen och jag och barnen har planterat lite blomfrön.  Nu har Wilhelm en kompis som är här och leker och Julie roar sig med pärlor… Stora städdagen tar jag imorgon tror jag, dammsuga är fasen det värsta jag vet!! Varför förstöra en lördag lixom? Hoppas ni har en fin helg!! Kram till er!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Linda

    Ja gärna recept! Den där förrätten lät magisk!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.