IMG_8906

Finaste DIY-hyllan

En hylla jag tänkt göra i säkert ett år men aldrig behövt eller tagit tag i. Jag fick idén egentligen från en gammal tallrikshylla och nu efter ha legat febrig i soffan en vecka så var det som att alla gamla idéer smög sig tillbaka. Först ut blev denna hylla till Wilhelms rum! Jag är faktiskt så nöjd med den att jag vill ha en i varje rum haha, måtten går ju att anpassa hur man vill, tänk vad snyggt med en smal som tidningshylla vid sängen eller nåt.. eller i vardagsrummet…

Jag tänkte berätta lite snabbt hur jag gjorde! Jag hittade några brädbitar som blivit över från renoveringen och gjorde en snabb skiss på hur jag ville ha den, vilka mått osv. Måtten på denna blev 85x68x9,5 cm och då anpassade jag den så att det får plats med lite böcker i den. När brädorna var kapade så skruvade jag bara ihop den från sidorna, borrade hål för najtråden (en tjockare ståltråd) som jag sedan böjde till små öglor i sidorna så den sitter på plats men även för att kunna hänga något i. Sen betsade jag den och satte några metallfästen längst upp på baksidan som jag kunde skruva upp den i! Det gick väldigt snabbt och det var inte alls svårt! 🙂 Både jag och Wilhelm är väldigt nöjda med den och nu vill Julie ha en likadan haha!

20
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Oj vad fin och smart! Måste härma dig på den här!

  2. men wow vad fin! härmar nog jag med. När jag får tid haha 🙂

    1. Vad roligt att du gillade idén!! 🙂

  3. Så självklart när man ser den, jag har ju mängder av spillbitar trä jag kan göra detta av! Tack för inspirationen. 🙂

    1. Kul att du gillade idén!! Kram!

  4. Åh vad fin den blev!😊 Vad är det för bets du använt?

    1. Tack! Jag kör alltid med Herdins lackbets i färgen Tjära! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny