IMG_9042

Påskpyssel

Hej!

Ja våren är på ingående och det är snart påsk. Det är lite lustigt det där, när man är mitt i “kallvintern” så tror man aldrig att det ska ta slut… Sen står man här, även om vi fortfarande har minusgrader på natten och massor av snö kvar, men ändå så nära blommande syréner och middagar på altanen. Det går ju rätt fort ändå! Barnen har tagit fram sina cyklar, fåglarna kvittrar och vi kan fika ute på altanen, det smäller bara till så får vi vår här uppe också (och då ska vi gräva för västhuset!!) Nu fick jag och Julie starta påsklovet lite tidigare än planerat då hon åkte på feber, men imorgon när vi hämtar Wilhelm efter skolan så får vi vara lediga i hela 9 dagar tillsammans!! Det känns ju helt underbart! Vi tänkte spendera påskhelgen i stugan, det blir premiär för i år!

Men påskpysslet då. Jag och barnen har pyntat lite! Vi fick hem massa fint från Mrs Mighetto och som vanligt så börjar det klia i fingrarna! Vi har bara knutit snören och satt häftmassa på baksidan av dessa figurer så vi kan använda dem till något annat efter påsken, så enkelt men fint!

När vi ändå höll på med påskpyssel och fick lite feeling så dekorerade vi äggen med tatueringar också, vi åt upp dem till lunch men ni kanske får en rolig pysselidé 🙂

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Agneta Gustafsson

  Hej var finns de fina äggkopparna att köpa?

  Vänligen

  Agneta

  1. Viktoria Holmgren

   Hej! De är från ERNST! 🙂 Finns bla. på royal design och massa andra inredningsbutiker! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.