IMG_9340

Med tavla kommer tyg

Ja vad gör man inte för harmonin. Har länge sneglat på denna sänghimmel från Konges Slöjd, den är ju så fin.. men färgerna.. kommer det funka? Och jag har ju älskat den vi hade innan, från Numero 74. Sen fick vi hem nya prints från Mrs Mighetto och vips så hade jag klickat hem denna (finns hos Minirepubliken.se)  Ni ser ju, hur bra blev det? 🙂  Den förra var lite kallare i färgen och nu blev det helt perfekt!

Nu känns Julies rum väldigt bra, det är lugna och jordnära toner, lite rosa utan att bli princessigt och ja, ni förstår. Älskar det! Idag svängde jag förbi Colorama i Umeå också efter en lunchdejt med barnen och syrran. Vi är ju snart klara med övervåningen så jag ville spana in lite väggfärger och så fick vi med oss mer kalkfärg till Julies rum så nu ska jag måla resten av rummet (där vi just nu har vår säng i väntan på vårt egna sovrum…) Färgen vi har på Julies väggar är Jotuns kalkfärg “Varmgrå” och den är så skön! Men målningen får bli efter påsk!

Nu sover barnen och min duktiga man är uppe och spacklar på övervåningen. Jag borde ta undan sista disken och plocka hundra leksaker från vardagsrumsgolvet men tänkte att det var roligare att blogga! 🙂 Imorgon är vi lediga igen, jag kan inte förstå att vi haft sånt underbart väder alltså! Vi har altanen i en söderhörna och det var för varmt att sitta där i jeans och linne.. Nu är våren här!!!! Snön ska bara bort också! Hoppas ni hinner njuta av värmen ni med!!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Agneta

  Hej igen

  Såg nu det underbara flickrummet. Har precis köpt en sådan sänghimmel. Men nu undrar jag var du köpt de fina örngotten i alla utförande ?

  1. Viktoria Holmgren

   Hej! Ursäkta mitt sena svar!! Kuddfodralen då, ett är från Garbo & Friends (finns bl.a på minirepubliken.se), det i linnetyg är från LinLiving och det gråaktiga med blommor har jag sytt själv med ett tyg från Ohlssons tyger! 🙂

 2. Bianca

  Hej,
  Jättefin sänghimmel! Minns du möjligen om det är färgen rose dust eller bark?

  1. Viktoria Holmgren

   Hej! Ja, denna heter Bark!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.