Foto 2019-04-23 18 03 49

En ovanlig fråga

Snart kommer jag vara med om något riktigt läskigt, spännande, och helt magiskt. Min lillasyster väntar barn och kommer väl föda när som helst och anledningen till att jag går extra mycket på nålar är för att jag ska få vara med under förlossningen!  Jag är så tacksam och rörd över att ens ha fått frågan, tänk att de vill dela den magiska händelsen med mig! Jag kommer alltså att få vara med, stötta och gråta tillsammans med min kära syster och hennes sambo, när “lillebror” kommer till världen. Jag får panik nu varje gång hon ringer och tänker att det är dags, vaknar med pirr i magen och går och lägger med mig pirr i magen. Jag och min syster står varandra väldigt nära och jag blir så glad att även hennes sambo tycker att det känns bra att jag är med! Wow alltså. Det är verkligen en “once in a lifetime” grej, har så många känslor inför detta! Så mäktigt!

Hon är beräknad på fredag men barnmorskan tror att bebisen kommer innan dess så vi får väl hålla tummarna att han vill komma snart och att allt går bra!!!

Bilderna i det här inlägget har min syster tagit, det är lillebrors hörna i deras sovrum. Så magiskt fint, han är så välkommen!!!  Här hittar ni hennes blogg och på instagram går hon under namnet @alexandrawedin <3 Visst har hon gjort fint?

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Linda

    SÅ fint! Lycka till önskar jag henne!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.