IMG_0056

Mys på uteplatsen

Inlägget publiceras i samarbete med Stelton.

Äntligen är sommaren på gång. Gud så skönt!! Jag är smått kär i våran trädgård, både alla mysiga platser vi skapat men även i potentialen då vi har så vacker utsikt och stor tomt. Jag har en massa drömmar och planer på små projekt men mest av allt ser jag fram emot att bara få njuta denna sommar, strosa omkring på en kvällsrunda och plocka in lite blommor, tända lite ljus på altanen med skön musik i bakgrunden, ett glas rosé i handen.. ni vet.. den känslan.

Jag har börjat göra lite fint på altanen och i uteköket, ni vet röjt och skurat, ställt fram lite fint och så. Än är kvällarna inte så varma men eftermiddagarna kan ju vara ljuvliga när solen ligger på! När jag inreder här ute vill jag gärna ta ut lite textilier, lite bruksföremål typ porslin och annat så det känns lite mer “som hemma” men vad jag saknat är ljusen! För det är väl alltid den största mysfaktorn, både ute som inne men minsta vindpust så slocknar de eller så rinner stearinet längs sidan och ner på bordet. Men något som funkar ute är ju stormlyktor och jag tycker så mycket om lyktorna från Stelton. Stilrena och enkla, passar så fint här ute. Botten är av stengods och designad så att regnvattnet rinner ut och inte samlas i lyktan så man slipper gå och hälla ut vattnet efter regn. De kan användas både ute och inne men jag tycker verkligen de är perfekta här ute!

Idag har jag jobbat på med en ny rabatt, jag “råkade” köpa lite för många perenner och nu har jag iallafall fått ner de i jorden! Det blev en rabatt längs kortsidan på altanen, nu fylld med diverse pioner bland annat! Ikväll fick vi även premiärmiddag på uteplatsen, jag riktigt känner det i kroppen, nu kommer sommaren!!! Så glad att jag hunnit få i ordning på uteplatsen och altanen och så himla glad för ljuslyktorna!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.