IMG_2025

Att inreda klimatsmart

Vi vet alla om vilket klimathot vi står inför och de flesta känner nog någon slags oro inför framtiden. Röda Korset i Umeå ville lyfta ämnet och inspirera fler till att handla klimatsmart och därför blev jag och Lena så himla glada när de bad om vår hjälp!

Vi har fått äran att inreda en stor skyltyta mitt i butiken på Mariedal med endast grejer från butiken. Lite av en utmaning och väldigt roligt har det varit, sedan avslutade vi med event tillsammans med influencers från Umeå igårkväll.

Det största vi kan göra för miljön just nu är att handla second hand istället för nytt! Det var så himla kul att få utmaningen att inreda – och känna sig riktigt nöjd, med endast sortimentet för dagen på Röda Korset. Vi gick lite på känsla, valde väggfärg och möbler som grund och sedan fick vi plocka detaljer och dukade med lite udda glas och porslin. Vi båda tycker om balansen mellan nytt och gammalt så det svåra var egentligen att hitta det “nya” men sånt finns ju också att köpa second hand eller saker som på något vis känns lite modernare. En knopplist och ett skåp fick samma färg som väggarna för att bli lite modernare och för att slippa så många olika träfärger, man kommer väldigt långt med färg! I slutändan kände vi oss båda väldigt nöjda och kunde inte låta bli att köpa med oss en del prylar hem!

Stort tack till Josefin som bjöd in oss och sedan ordnade ett så trevligt event i butiken! Ni som bor i krokarna får gärna åka dit och inspireras, nu är rummet öppet för allmänheten att både se och handla från!

Här kommer lite bilder och jag måste nästan börja med en före-bild, så som det såg ut innan vi tog över!

 

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny