IMG_2701

Semester och kvällsbuketter

Här på bloggen är jag väldigt frånvarande men jag njuter desto mer av semester. Något jag njuter extra mycket av är mina kvällsrundor i trädgården då barnen somnat! Vattna, titta, plocka lite ogräs, titta lite till, njuta. Sen plockar jag in en liten bukett, vi har en i varje hörn nu, både inne och ute! Idag har vi varit och fiskat med barnen och nu ikväll har vi monterat en ny gasolgrill! Imorgon väntar middag med vänner och en massa bad med barnen! Som ni hör så har vi det bara fint, jag ville bara kika in lite och säga att vi njuter så mycket att jag mer eller mindre lagt undan både telefonen och kameran! Hoppas ni har det bra! Kram!!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny