IMG_3005

Våran nya bebis

I en vecka har hon varit med oss nu, lilla Nora. Ni som följer mig på instagram har redan sett henne där! Det är en liten gråhund som så småningom ska hjälpa husse under älgjakten men framför allt vara en del av familjen. Det har känts så tomt hos oss sedan vi fick ta bort våran hund förra sommaren och även om jag faktiskt njutit av att bara vara utan hund så saknas det ju något. Nu känns familjen hel igen!

Hon är sjukt söt, sjukt busig och sjukt underbar! Det är spännande och roligt med en valp men även mycket jobb så det känns så skönt att jag jobbar hemifrån nu så hon får vara med mig om dagarna, kul med lite sällskap!! Än är barnen lediga från skola och förskola och jag passar på att lära dem allt jag kan om hundar och de är väldigt duktiga med henne, precis som vi trodde!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.