IMG_3143

Bordsmakeover

Jag är lite smått besatt av bord har jag märkt, man kan tycka att vi har alldeles för många kanske och ändå har jag köpt fler när man hittat fina på loppis. Alla bord (okej utom ett) har ett syfte på något vis, en framtida placering kanske. Nu när vi gjorde klart övervåningen kunde ett av dem flytta upp och bli mitt arbetsbord och sen var tanken att två skulle hamna i växthuset. Nu har vi fortfarande inte fått hem alla delarna till växthuset så vi har haft tre bord på altanen haha.. Det här bordet köpte jag i våras och tanken var egentligen att det skulle stå i växthuset. Jag tycker det är så trevligt att sitta vid ett runt bord, speciellt när jag är själv med båda barnen så att man lixom får sitta bredvid båda två. Men trät var målat med en brunorange färg som skar sig ordentligt med vårt golv så jag slipade upp det så gott det gick och målade det!

Jag testade måla med en Vintage Paint i kulören Warm Latte, färgen upplevs grå men är egentligen beige och mer eller mindre exakt samma färg som vi har på våra köksluckor! Det visste jag förstås inte när jag högg burken i butiken med förhoppningen att kunna måla på en gång. Vilket jag gjorde. Den blev väldigt fin men jag ska köpa hem någon sealer för att skydda skivan mot fläckar!

Såhär såg bordet ut när jag köpte det:

Det är så mörkt i vårt kök, speciellt på vinterhalvåret vi vi måste nästan ha ett ljust bord där. Det blev väldigt fint iallafall och jag fick tillslut mitt runda köksbord.

Nu har jag hamnat efter i trädgården märker jag också, en del blommor hinner vissna innan jag hunnit plocka in dem! Ett litet lyxproblem. Ändå sitter jag och listar allt vackert som ska planteras till våren. Skulle ni vilja se min lista? Kan göra ett inlägg om det isåfall!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Älskar listor, dela gärna! 😀 <3

    1. Då ska jag göra det! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny