IMG_3484

Tillbaka till verkligheten!

Efter en lång semester så har nu vardagen börjat om på riktigt. Idag börjar Wilhelm i ettan och Julie har fått flytta upp till storbarnsavdelningen på förskolan. De börjar bli stora nu, mina barn. Fint på något vis men ändå lite sorgligt. Barnen har nog ingenting emot att varken bli större eller få börja skolan, de trivs bra och har nog längtat lite efter alla kompisar!

Värst är det nog för mig, jag hatar att kliva upp till en väckarklocka och har lite svårt att komma igång just nu känner jag! Semestern har gjort mig lite lat! Musik brukar dock pigga upp så jag ska dra igång något peppigt på Spotify och se om jag inte vaknar till liv! Hoppas ni haft en härlig sommar och att ni får en bra start på hösten! Kram!!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny